Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Γενική «επιστράτευση» για τον Ηρακλή!

Όλες οι καταστάσεις, όλα τα δεδομένα, οδηγούν σ’ ένα μονόδρομο χωρίς επιστροφή. Τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων για το καλό του Ηρακλή. Τα ψέματα τελείωσαν. Είναι απαραίτητο, είναι δεδομένο και απαιτητό να υπάρξει ενότητα, ηρεμία και «καθαρό μυαλό». Άπαντες επιβάλλεται να γίνουν μια «γροθιά». Όλοι να βοηθήσουν. Να συστρατευτούν για τον κοινό σκοπό, την ανατροπή, τη σωτηρία και την αποτροπή της αδικίας σε βάρος του Ημίθεου.
Είναι επιβεβλημένο να επιστρατευθούν οι «σημαίες» του Ηρακλή, οι πολιτικοί φορείς της πόλης, ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πολιτικοί θεσμοί του νομού, της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας. Το ζήτημα αυτό πλέον έχει αρχίζει να ξεπερνά τα αθλητικά όρια. Έχει αναχθεί σε θέμα της πόλης, της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας. Είναι απαραίτητο στην όλη προσπάθεια να συμμετέχει ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και προσωπικότητες της πόλης. Είναι θέμα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και αποκλειστικά του Ηρακλή.
Είναι μια «μάχη» με το κατεστημένο, στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Το μόνο σίγουρο και δεδομένο είναι πως πρέπει να δουν συσπείρωση. Αν δουν μια τέτοια εικόνα από τον κόσμο και όλη την πόλη να γίνεται μια «γροθιά» τότε θα καταλάβουν την αδικία που επιχειρούν να συντελέσουν και να ολοκληρώσουν σε βάρος του ιστορικότερου σωματείου της χώρας.
Δυναμική και ειρηνική κινητοποίηση
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξει μια δυναμική κινητοποίηση με μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Μια ειρηνική διαδήλωση στην οποία θα ζητηθεί από την «οικογένεια» του Ηρακλή να συμμετάσχουν όντας σε περίοπτη θέση όλοι οι προαναφερθέντες φορείς της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να σταλεί ακόμη ένα σαφές μήνυμα συσπείρωσης κόντρα στην αδικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: