Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Εξετάζεται ο Μόαρ!

  Τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Λα Κορούνια και νυν σύμβουλο της Ουντινέζε, Ρικάρντο Μόαρ έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός.
Ένα από τα ανοιχτά κεφάλαια του Παναθηναϊκού είναι και η κομβική θέση του τεχνικού διευθυντή, η οποία παραμένει χωρίς κάτοχο μετά την αποχώρηση του Κώστα Αντωνίου και του Κάρλος Φρέιτας. Στα χέρια του Δημήτρη Γόντικα βρίσκονται και εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις από το εξωτερικό, καθώς από την ελληνική αγορά κανείς δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού». Ένας από τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές είναι και ο Ισπανός, Ρικάρντο Μόαρ. 
Ο Μόαρ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Λα Κορούνια και την Βαγιαδολίδ ενώ την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής την ξεκίνησε στο Ανόβερο την διετία 2002-2004. Από το καλοκαίρι του 2004 μέχρι το 2010 ανέλαβε τις τύχες της Ντεπορτίβο και από το περυσινό καλοκαίρι βρίσκεται στην Ουντινέζε ως σύμβουλος της διοίκησης για μεταγραφικά θέματα!
Ο 57χρονος Ισπανός εκτός από το καλό βιογραφικό και τις πλούσιες διασυνδέσεις και παραστάσεις δεν είναι οικονομικά «αλμυρός» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία θα ήταν θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στην Ελλάδα.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: