Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για την... τρομολαγνεία ενόψει πλέι οφ

Ανησυχία υπάρχει στην διοίκηση του ΠΑΟΚ για την τρομολαγνεία που έχει διαμορφωθεί ενόψει των πλέι οφ, καθώς οι ανεπίσημες οδηγίες από την Πολιτεία προβλέπουν ότι ακόμα και με την ρίψη ενός πυρσού ή αντικειμένου θα διακόπτονται οι αγώνες.
Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι, υπό τις παρούσες συνθήκες, πρακτικά αδύνατο να ελεγχθούν οι αντιδράσεις 30.000 κόσμου στις κερκίδες της Τούμπας την Κυριακή, ό,τι και αν κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ. Μέσα στο άγχος και στην αγωνία αναπόφευκτα θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του, μην τυχόν κάποιος ανεγκέφαλος από την κερκίδα πετάξει κάτι στον αγωνιστικό χώρο και διακοπεί ο αγώνας, εξέλιξη που θα είναι καταστρεπτική για την ομάδα.
Απλά θα κάνουν το σταυρό τους να κυλήσουν όλα ομαλά, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Μην ξεχνάμε ότι τα μέτρα πάρθηκαν σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο, υπό την επιστασία του ίδιου του Πρωθυπουργού, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εκπτώσεις τουλάχιστον σ’ αυτή την χρονική περίοδο και μέχρι το τέλος των πλέι οφ.  
Σημειώνουμε ότι στα γραφεία της Τούμπας έφτασε την Πέμπτη έγγραφο από την ΓΓΑ, το οποίο ζητάει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλάβει την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Η ΠΑΕ υποχρεούται να στείλει υπογεγραμμένη την συναίνεσή της για να διεξαχθεί με κόσμο το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει βέβαια για όλους τους γηπεδούχους των πλέι οφ.      
Τέλος, εξαιτίας της αναστάτωσης που προκλήθηκε με την τύχη των πλέι οφ η κίνηση στις πωλήσεις των μίνι διαρκείας δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη την Πέμπτη, αλλά και πάλι στο κλείσιμο των ταμείων ο απολογισμός ήταν ικανοποιητικός, καθώς διατέθηκαν έως τώρα 17.500 μίνι διαρκείας.  Contra gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: