Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πράξη οι εντολές της Πολιτείας‏!!

Συναντήσεις επί συναντήσεων σήμερα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα με αντικείμενο συζήτησης, την εναρμόνιση του συντεταγμένου ποδοσφαίρου με όσα απαίτησε χθες η Πολιτεία, στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.
Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έγινε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ και υπηρεσιακών παραγόντων. Αντικείμενο της αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, η προοπτική αυστηροποίησης του πειθαρχικού κώδικα. Στη σύσκεψη υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τις επικείμενες αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, στις οποίες και η ίδια η Ομοσπονδία έχει πρόθεση να προβεί.
Στόχος είναι η απόλυτη εναρμόνιση με όσα επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ. Συνολικά το συγκεκριμένο ζήτημα θα τεθεί εκ νέου στις αμέσως προσεχείς συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που θα διεξαχθούν ενόψει των αλλαγών σε κανονισμούς στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (3/6).
Σήμερα, επίσης, συναντήθηκαν μέλη της ΚΕΔ (Βασίλης Τεροβίτσας, Γιώργος Γιαννόπουλος) με αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας (Πατρίκ Κομνηνός, Μιχάλης Αναγνώστου). Από κοινού, αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός των αξιωματούχων των αγώνων για τα play off και να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους διαιτητές και τους παρατηρητές αγώνων, οι οποίες περιλαμβάνουν και τη διακοπή αγώνα εφόσον συντρέχει σοβαρός λόγος.
Ουσιαστικά θα δοθεί εντολή στους διαιτητές να διακόπτουν τα ματς σε περίπτωση που υπάρξει ρίψη αντικειμένων, πάντα όμως κατόπιν συνεννόησης με τον παρατηρητή του αγώνα και του υπεύθυνου της ΕΛ. ΑΣ.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: