Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

"Πάμε να τους τελειώσουμε", το σύνθημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει την Κυριακή το ντέρμπι της χρονιάς (όσον αφορά την Πρέμιερσιπ) με αντίπαλο την Τσέλσι. Στους «κόκκινους διαβόλους» αρκεί και η ισοπαλία, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας επιζητούν τη νίκη για να τελειώνουν.
“Και οι δύο ομάδες έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα. Το έχουμε κατανοήσει και στοχεύουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα μπορούμε, ακόμα και την Κυριακή. Πρέπει να βγούμε και να επιτεθούμε ως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Το πλήθος δεν θα ήθελε κάτι άλλο. Αν οπισθοχωρήσουμε στα πρώτα 10-15 λεπτά ο κόσμος δεν θα το θέλει. Πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Νομίζω πως είναι επικίνδυνο να κάτσουμε πίσω και να περιμένουμε απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Τσέλσι», δήλωσε ο Ράιαν Γκιγκς.
Για το παιχνίδι με τους «μπλε» μίλησε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν κερδίσουμε νομίζω πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Το εντός έδρας ρεκόρ (σ.σ έχει χάσει μόλις δύο πόντους) είναι ίσως το καλύτερο στην Ευρώπη και πρέπει να είναι την Κυριακή, γιατί είναι μεγάλο παιχνίδι», υποστήριξε ο Σκωτσέζος.
Απομένουν τρία παιχνίδια για τη λήξη της εφετινής Πρέμιερσιπ και μόνο αν χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει με απώλεια του τίτλου. Αυτή τη στιγμή προηγείται με 3 πόντους, ενώ το goal average είναι το ίδιο.
Ο «Φέργκι» περιμένει ακόμα ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο «φρέσκιες», όπως της χαρακτήρισε, ομάδες. Η δικιά του έπαιξε με τα δεύτερα στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σάλκε, ενώ η Τσέλσι έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις υποχρεώσεις της.
Όσον αφορά τα πλάνα του Σκωτσέζου δεν αναμένεται να αλλάξουν ιδιαίτερα, αφού ο Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι, ενώ στην αντίπερα όχθη περιμένει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα των Λονδρέζων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: