Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μετά από 7 χρόνια, θα μάθουμε την απόφαση…

Την ερχόμενη Τρίτη (10/5) οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα εκδώσουν την απόφασή τους για το τροχαίο που φέρονται ότι είχαν την 12η Αυγούστου του 2004 οι Κατερίνα Θάνου και Κώστας Κεντέρη.
Μετά από 7 χρόνια, θα μάθουμε την απόφαση…
Ύστερα από πολύμηνη διαδικασία έπεσε σήμερα η αυλαία στην δίκη των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου και των επτά γιατρών του ΚΑΤ.
Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με την αγόρευση των δικηγόρων των γιατρών του ΚΑΤ, ενώ ήδη είχαν αγορεύσει οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Κώστα Κεντέρη και Μαρία Κευγά, επίσης νομικός εκπρόσωπος των Τζέκου και Θάνου.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας Γιώργος Πέτρος έχει προτείνει την ενοχή των αθλητών και του Χρήστου Τζέκου (φερόμενου ως αυτόπτη μάρτυρα στο τροχαίο), αλλά και των γιατρών του ΚΑΤ που κατηγορούνται ότι κατά παράβαση του καθήκοντός τους είχαν εγκρίνει την νοσηλεία των δύο ολυμπιονικών.
Μάλιστα, κατά την αγόρευσή του είχε αποδώσει ρόλο «σκηνοθέτη» στον Χρήστο Τζέκο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τζέκος ήταν υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία του τροχαίου ατυχήματος». Γι' αυτό και ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών για τους Ολυμπιονίκες, τονίζοντας ότι είχαν «ψυχική εξάρτηση» από τον προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: