Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1 στην παράταση (U17 έφηβοι)!!

Την πρόκριση στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος πήραν στην παράταση οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, που επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΟΚ.
Το παρών στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος Κ-17 που διεξάγεται στη Λάρισα, θα δώσουν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», με μεγάλη ψυχή κατάφεραν να πάρουν μια παλικαρίσια πρόκριση, επικρατώντας στην παράταση του ΠΑΟΚ με 2-1 και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα του άλλου ημιτελικού που ξεκινάει στις τέσσερις μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή, ώστε να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της Κυριακής.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μουζακίτη μέσα από την περιοχή να πλασάρει εύστοχα τον Στρέζο κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, τα πανηγύρια για τους «πράσινους» κράτησαν λίγα λεπτά, καθώς στο 11’ ο Ανδριόπουλος ισοφάρισε, όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά το δυνατό σουτ του Πόποβιτς που είχε αποκρούσει ο Αναγνωστόπουλος και έκανε το 1-1. Δύο λεπτά μετά, ο Γιαννιτσάνης σκόραρε με την μπάλα να κοντράρει στον Σταματάκη και να καταλήγει στα δίχτυα, όμως ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι δίνοντας οφσάιντ.
Στη συνέχεια, ο «δικέφαλος του βορρά» πίεσε τους «πράσινους» χωρίς να καταφέρει να κάνει κάποια κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Μετά το δεκάλεπτο που πίεσε ο ΠΑΟΚ, οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού ξανά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν κάποιες ευκαιρίες. Πρώτα στο 33’ ο Γιαννιτσάνης έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στρέζου, στο 39’ και πάλι ο Γιαννιτσάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δουρμούση, αλλά το σουτ του μετά από κόντρα πέρασε κόρνερ και στο 43’ και πάλι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σταματάκη, πέρασε τον Δουρμούση αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε και έτσι ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ πρόλαβε την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και είχε δύο καλές στιςγμές με τον Κωνσταντινίδη στο 47’ να κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και με τον Ανδριόπουλο δύο λεπτά μετά να πλασάρει αλλά την μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ. Κάπου εκεί, ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μουζακίτη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 70ο λεπτό με τον Αγγελίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Αγγελίδης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Κρινίτσα που έκανε την προβολή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος σούταρε δυνατά με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά.
Στο 90ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στη νίκη και στην πρόκριση στον τελικό, όταν ο Μαραθιανός μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε την πάσα, όμως ο Μαλντίν δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα. Έτσι, μετά από αυτή τη φάση το παιχνίδι έληξε και οδηγήθηκε στην παράταση…
Η παράταση ξεκίνησε πολύ καλά, με τον ΠΑΟΚ αρχικά να έχει δοκάρι με τον Σαββίδη στο 92’, ενώ ένα λεπτό μετά ο Παναθηναϊκός έχασε καλή ευκαιρία με τον Μαραθιανό να σουτάρει, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.
Ο Παναθηναϊκός πήρε όμως προβάδισμα και πάλι, με τον Μαραθιανό να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μαλντίν στο 94’ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου πήραν τα πάνω τους και λίγο έλλειψε στο 98ο λεπτό να τελειώσουν τον ημιτελικό, όνταν ο Μαλντίν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Γιαννιτσάνη, αυτός έκανε το σουτ όμως αυτή έφυγε λίγο έξω.
Στην επανάληψη της παράτασης, ο ΠΑΟΚ πίεσε, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι και έτσι το 120’ βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον τελικό του πρωταθλήματος. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι Ολυμπιακός-Ηρακλής.
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κρινίτσας, Πόποβιτς, Πολύζος (117’ Καρατζάογλου), Ταουσιάνης (60’ Παπαδόπουλος Β.), Ανδριόπουλος (84’ Σαββίδης), Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Δουρμούσης (60’ Καραμπάς), Παπαδόπουλος Δ.Χ (60’ Αγγελίδης), Ιντζίδης.
Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Φαφούτης, Βόσδου, Καστράτι, Ρισβάνης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης, Δώνης, Γιαννιτσάνης (115’ Παρτάλης), Σταματάκης (79 Ελ Γκαμάλ), Ντάγκρας (70’ Μαραθιανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: