Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πρόταση ανανέωσης στον Ντόζιερ!!

Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ αναχώρησε για τις ΗΠΑ το βράδυ της Τετάρτης, εκμεταλλευόμενος το πολυήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Σούλης Μαρκόπουλος. Μπορεί να είναι και τον Αύγουστο στο «Παλατάκι». Σταυρόπουλος, Σούλης και Χάρης Μαρκόπουλος μίλησαν με τον Αμερικανό και του πρότειναν να σκεφτεί από τώρα την παραμονή για την επόμενη χρονιά.
«Σε θέλουμε, όποτε θεωρείς ότι είσαι έτοιμος να μιλήσεις ανανέωση σε περιμένουμε», του είπαν, ενώ ανάλογη κουβέντα έγινε και με τον ατζέντη του παίκτη. Τι λέει ο τελευταίος;;; «Μου μίλησαν από τον ΠΑΟΚ για ανανέωση του Ρομπ. Ο ίδιος θέλει να μείνει, του αρέσει η Θεσσαλονίκη και εφόσον και το οικονομικό είναι εντάξει και ειδικά αν ο ΠΑΟΚ παίξει Ευρωλίγκα η προοπτική είναι πολύ καλή. Είναι νωρίς όμως ακόμα, πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν. Ο Ρομπ θέλει να δοκιμάσει πάλι στο ΝΒΑ, θα δει τι θα γίνει και με το λοκ-άουτ», σχολίασε ο ατζέντης του Ντόζιερ, βλέποντας με καλό μάτι την παραμονή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.
* Σήμερα θα εξεταστούν από τον Κώστα Σαμαρά ο Δημήτρης Καλαμπάκας και ο Δημήτρης Αράπης, μήπως μπορέσουν από Δευτέρα να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: