Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αλεξανδρής: «Είναι ένας πραγματικός τελικός»

«Τελικό» χαρακτήρισε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τον αυριανό αγώνα με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο, στην τρίτη και τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στην Α΄ φάση των πλέι οφ. Με τη σειρά να είναι ισόπαλη 1-1, ο αυριανός νικητής προκρίνεται στην ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.
«Είναι ένα παιχνίδι πραγματικός τελικός, με όλα τα χαρακτηριστικά που αυτός συνεπάγεται. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Άρης είναι το φαβορί κι αυτό δεν άλλαξε ακόμη και μετά την νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι. Για μας, το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας είχε να κάνει με την ψυχολογία και την πνευματική συγκέντρωση μετά την κακή εμφάνισή μας στο ματς του Αγίου Θωμά. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, οι παίκτες μου ξέρουν ότι ολόκληρη η ομάδα και εγώ ως προπονητής τους, νιώθουμε υπερήφανοι για την φετινή προσπάθεια», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης πρόσθεσε: «Ξέρουμε τι σημαίνει να διεκδικείς την πρόκριση στην τετράδα από τον Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο και υπό τις παρούσες συνθήκες. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα παλέψουμε δίνοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: