Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Βίλας Μπόας: «Μεγάλη πρόκληση η Μπράγκα»

Ο προπονητής της Πόρτο, Αντόνιο Βίλας Μπόας χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του με την Βιγιαρεάλ «γεμάτο ένταση», ενώ μιλώντας για την αντίπαλο στον τελικό Μπράγκα μίλησε για μια «φανταστική» ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η πραγματικότητα είναι ότι το βάθος με το οποίο αγωνίστηκε η Βιγιαρεάλ ήταν περίπλοκο και θα μπορούσαν να σκοράρουν πολύ νωρίτερα. Ήταν ένα ρίσκο από την πλευρά τους και μας πιέσαν σκληρά. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Πόρτο είναι στον τελικό με μεγάλα πλεονεκτήματα, εναντίον μιας ομάδας που παίζει πολύ καλά. ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση. Ο Ροντρίγκες είχε τον τραυματισμό και έπρεπε να προσαρμοστούμε λιγάκι. Τότε είχαμε και τον τραυματισμό του Φερνάντο, που ήταν αποτέλεσμα της δύναμης με την οποία αγωνίστηκε η Βιγιαρεάλ. Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά και έπρεπε να την ξεπεράσουμε και το καταφέραμε».
Για τον τελικό στο Δουβλίνο:
«Ναι, είναι μια μεγάλη πρόκληση καθώς μπροστά μας είναι μια φανταστική ομάδα που απέκλεισε ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μπενφίκα και η Δυναμό Κιέβου. Η Μπράγκα κέρδισε μια θέση στο Γιουρόπα ερχόμενη από το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει και αυτή πολύ καλά στοιχεία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την πρόκληση και θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: