Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι φτιάχνονται οι καριέρες!!


Έτσι φτιάχνονται οι καριέρες

Ο Ζντίελαρ ήταν και πάλι στην πρώτη γραμμή διακριθέντων σε σημείο μάλιστα που εύλογα αναρωτιέται κάποιος. Τον βγάζεις εκτός εντεκάδας στο ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες;

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Για τον Σάσα Ζντίελαρ έχετε διαβάσει εδώ και πολλές μέρες στο σάιτ του ΣΠΟΡ FM. Ο Σέρβος έχει “τρελάνει” κόσμο στο μεγάλο λιμάνι και ο Μάρκο Σίλβα είναι έτοιμος να δώσει στον νεαρό μέσο μια θέση στη λίστα των Πειραιωτών για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού χρησιμοποίησε τον Ζντίελαρ στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι απέναντι στα Γιάννινα.

Ο Σάσα ήταν και πάλι στην πρώτη γραμμή διακριθέντων σε σημείο μάλιστα που εύλογα αναρωτιέται κάποιος. Τον βγάζεις εκτός εντεκάδας στο ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες; Απ΄την άλλη πλευρά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν βάζεις τον Ζντίελαρ στο ευρωπαϊκό ματς, όταν θα έχει μόλις τέσσερα – πέντε ματς πρωταθλήματος στα πόδια του. Κι όμως έτσι φτιάχνονται οι καριέρες, έτσι “εκτινάσσεται” η αξία ενός παίκτη με μια επιλογή που πάει “κόντρα στο ρεύμα” και προκαλεί έκπληξη. Κανείς δε λέει ότι ο 21χρονος Σέρβος έχει αναπτύξει πλήρως τις δεξιότητες του, το ταλέντο του.

Είναι όμως πασιφανές (μετά και τη χθεσινή εμφάνιση) πως το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς – Ζντίελαρ έχει “δέσει” πολύ καλά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, σε σημείο που ο ένας (Μιλιβόγεβιτς) να σηκώνει το βάρος της ανασταλτικής λειτουργίας και ο άλλος (Ζντίελαρ) να έχει πιο δημιουργικό ρόλο δίνοντας γρήγορη ανάπτυξη στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού για την ομάδα του. Ο Ζντίελαρ θα είναι στη λίστα που θα δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ ο Μάρκο Σίλβα. Το θέμα είναι αν ο 39χρονος προπονητής των “ερυθρόλευκων” σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον νεαρό άσο στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο “Βάντεν Στοκ”. Όπως μας έλεγε “πηγή” στου Ρέντη, “αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι 50-50”.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: