Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μπέκαμ με τα χίλια πρόσωπα!!


Ο Μπέκαμ με τα χίλια πρόσωπα

Αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι το επόμενο τεύχος του γνωστού περιοδικού GQ και θα κυκλοφορήσει με 5 διαφορετικά εξώφυλλα του Άγγλου σούπερ σταρ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που κατάφερε να γίνει (ακόμα πιο) γνωστός από το στυλ και τα διαφορετικά λουκ που κατά καιρούς υιοθετούσε. Το επόμενο τεύχος του περιοδικού GQ είναι αφιερωμένο στον Άγγλο σούπερ σταρ με 5 διαφορετικά εξώφυλλα, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες χαρακτηριστικές εμφανίσεις του.

Από το στυλ Μοϊκάνου, τα χαρακτηριστικά διαμαντένια σκουλαρίκια, τα τατουάζ μέχρι και το σημερινό, απλό αλλά μόνο όπως ο Μπέκαμ ξέρει να το υποστηρίζει λουκ.

«Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πραγματικά κουβαλάει μια χρυσή αύρα», αναφέρει ο αρχισυντάκτης του GQ Ντίλαν Τζόουνς, «Μία στόφα σταρ αποτέλεσμα της πίστης στην συνεχή βελτίωση που τον χαρακτηρίζει και στο γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει πάντα στην καρδιά του», συμπληρώνει.

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην γκαλερί Phillips του Λονδίνου από τις 27 Φεβρουαρίου ενώ στις 10 Μαρτίου θα υπάρξει δημοπρασία, τα λεφτά της οποίας θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «7» του Μπέκαμ που είναι αφιερωμένο στην βελτίωση της ζωής των παιδιών.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: