Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Καραγκούνης και Νικολαϊδης βράβευσαν τους Χαριστέα – Κατσουράνη!!


Καραγκούνης και Νικολαϊδης βράβευσαν τους Χαριστέα – Κατσουράνη

Ένα τιμητικό βραβείο με αφορμή το τέλος της καριέρας τους έλαβαν οι Άγγελος Χαριστέας και Κώστας Κατσουράνης από τον ΠΣΑΠ.

Έβαλαν τέλος σε μια τεράστια καριέρα. Ο ΠΣΑΠ δεν ξέχασε τους Κώστα Κατσουράνη και Άγγελο Χαριστέα και τους τίμησε την σημερινή απονομή των βραβείων του Συνδέσμου για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κορυφαία στιγμή όπως παραδέχθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην Τελετή η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004 με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιώργο Καραγκούνη να κάνουν την απονομή.

«Ήταν τιμή μου που με βράβευσαν δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές να στηρίζουν τον ΠΣΑΠ και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο όπου πιστεύω ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα», ήταν τα λόγια του Κώστα Κατσουράνη.

inner

inner

Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας υποστήριξε: «Είναι χαρά και τιμή που με τιμούν πρώην συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα. Περάσαμε ωραία χρόνια με αυτά τα παιδιά και φέραμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πάει μπροστά και τα παιδιά που θα βραβευθούν σήμερα να συνεχίσουν έτσι και την επόμενη χρονιά», ανέφερε.

Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας, συμπαίκτης τους στην Εθνική ομάδα σχολίασε... «Μου έρχονται στο μυαλό ωραίες στιγμές. Ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης τους».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: