Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κιτρινόμαυρος και ο Πέκχαρτ! (Pics)


Κιτρινόμαυρος και ο Πέκχαρτ! (Pics)

«Έσκασε» και η δεύτερη μεταγραφή για την ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Πέκχαρτ για τον επόμενο 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης! «Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου ο Πογέτ» είπε.

Μετά τον Ζουκουλίνι και ο Πέκχαρτ ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Τσέχου φορ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο κι ενώ η νέα του ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια!

inner

inner

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσέχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίυ του, ο Τόμας Πέκχαρτ δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί πολύ σημαντική προοπτική για την καριέρα μου και γι' αυτό η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη. Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου αλλά κυρίως να φτάσω γρήγορα στο επιθυμητο επίπεδο, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ΑΕΚ και από ένα φίλο μου που παίζει στον ΠΑΟΚ και από τον τερματοφύλακα του Αμβούργου Γιάρο Ντρόμπνι. Σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ, τον οποίον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στην Τότεναμ και είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος».

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: