Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Δανεικός ο Ανάκογλου, μάχη για να... φύγει ο Κρισάντους!!!


Δανεικός ο Ανάκογλου, μάχη για να... φύγει ο Κρισάντους!

Το deal της ΑΕΚ με τη Βέροια «έκλεισε» και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ, θα μετακομίσει δανεικός. Πιέσεις στον Κρισάντους για να πει το «ναι» στην Πονφεραντίνα

Στη Βέροια θα βρει τα… λεπτά συμμετοχής που έψαχνε εδώ και καιρό ο Δημήτρης Ανάκογλου. Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την «βασίλισσα του Βορρά» για τον δανεισμό του Σερραίου μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δεχτεί τις τελευταίες μέρες αρκετές κρούσεις για τον παίκτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να πείσει τον Γκουστάβο Πογέτ και τελικά κατέληξε στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που επισημοποίησε το deal το βράδυ της Δευτέρας.

Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ, έχοντας ήδη παραχωρήσει και τον Αμπλαγέ Φαγέ, ψάχνει την φόρμουλα για να αποχωρήσει και ο Μακόλεϊ Κρισάντους, που όπως γίνει γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας έχει στα χέρια του πρόταση από την Πονφεραντίνα αλλά παραμένει διστακτικός. Η προσφορά των Ισπανών για τον Νιγηριανό επιθετικό κρίνεται συμφέρουσα για την Ένωση, που θέλει να μειώσει τον αριθμό των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: