Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ελεύθερος για Παναθηναϊκό ο Λέτο!!!


Ελεύθερος για Παναθηναϊκό ο Λέτο!

Όλο και πιο κοντά στην μεγάλη επιστροφή ο Σεμπαστιάν Λέτο! Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο «Σέμπα» συμφώνησε με την Κατάνια για να μείνει ελεύθερος και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού ο Σεμπαστιάν Λέτο. Σύμφωνα με τους Ιταλούς (που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Κατάνια), ο Αργεντινός τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο και έλυσε οριστικά τη συνεργασία του μαζί τους.

Όπως αναφέρεται σε γειτονικά δημοσιεύματα, ο 29χρονος άσος και ο εκπρόσωπός του είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους των Σικελών, όπου και βγήκε το «διαζύγιο». Μάλιστα, ο παίκτης φαίνεται πως χάρισε αρκετά απ’ τα οφειλόμενα που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, δείγμα του πόσο πολύ ήθελε να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπου αλλού, βάλτε τον Παναθηναϊκό! Απ’ τη στιγμή που ο Λέτο δηλωθεί ως ελεύθερος (εκπνέει η προθεσμία σε λίγες ώρες), τότε το τριφύλλι θα έχει δικαίωμα ως τις 10 Φεβρουαρίου για να τον ντύσει εκ νέου στα πράσινα. Υπόθεση που όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί καν να τραβήξει τόσο πολύ, δεδομένου πως στην ελληνική ομάδα έχουν πάρει ήδη την απόφαση για απόκτηση του Αργεντινού, ο οποίος αναμένεται τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Σημειώνεται πως στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη στα χέρια τους τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει πρόβλημα με το κοινοτικό του διαβατήριο, συνεπώς αν οι γιατροί ανάψουν το πράσινο φως, ο Λέτο θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του τριφυλλιού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: