Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σαββίδης κράτησε τον Τούντορ και άδειασε τους συνεργάτες του!!


Ο Σαββίδης κράτησε τον Τούντορ και άδειασε τους συνεργάτες του

Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή και ο Ιγκόρ Τούντορ μένει στην ομάδα. Προειδοποίηση από τον μεγαλομέτοχο προς τους συνεργάτες του.

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο έβαλε τέλος στην κουβέντα παραμονής του Ιγκόρ Τούντορ στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με γραπτή δήλωση του, τόνισε ότι δεν έχει κανέναν ερωτηματικό για τον Κροάτη και δεν θα επιτρέψει να ανοίξει καμία τέτοια συζήτηση ξανά.

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε επίσης σαφές μήνυμα στους συνεργάτες του, ότι πρέπει και αυτοί να μοιραστούν την ίδια αφοσίωση. Σε αντίθετη περίπτωση την όποια αποτυχία θα τη χρεωθούν αυτοί.


H δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά.

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: