Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Σα να παίζει με δύο πλέϊ μέϊκερ!!!


Σα να παίζει με δύο πλέϊ μέϊκερ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr το κλειδί το θεαματικό ανέβασμα του Ολυμπιακού!

• Αυτή τη φορά λοιπόν ο Ολυμπιακός πλήρωσε τον ΠΑΣ με το ίδιο νόμισμα. Έκανε ο ίδιος το «κόλπο» που του έκανε ο ΠΑΣ τα προηγούμενα χρόνια κι έπιανε! Μπήκε αυτός πολύ δυνατά στο παιχνίδι, άνοιξε το σκορ κι όλα έγιναν ύστερα πιο εύκολα…

• Το κλειδί του ανεβάσματος του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του β΄μισού της σεζόν η, για την ακρίβεια της επιστροφής του σε καλή κατάσταση μετά από ένα δύσκολο δίμηνο (Νοέμβριος-Δεκέμβριος), είναι η φανταστική συνεργασία των Φορτούνη και Ντουρμάζ. Διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο τον Φορτούνη να κάνει όργια. Έχει και τον Ντουρμάζ σε εκπληκτική κατάσταση.

• Το πρόβλημα με τον Τζίμι ήταν ότι ενώ ξεκίνησε φοβερά τη σεζόν, ταλαιπωρήθηκε στη συνέχεια από εκείνο τον τραυματισμό του στην εθνική Σουηδίας, τον οποίο κι άργησε να ξεπεράσει. Βιάστηκε να παίξει, ξαναέμεινε έξω κι όταν γύρισε ναι μεν έπαιζε, αλλά ήταν επηρεασμένος. Δεν ήταν ρε παιδί μου στο 100%, όπως είναι εδώ κι ένα μήνα, μετά τις γιορτές, διάστημα το οποίο ξεκουράστηκε και ξανάνιωσε. Κι αυτό είχε παίξει μεγάλο ρόλο και στην όλη απόδοση του Ολυμπιακού, που στηρίζεται πολύ στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο των Φορτούνη-Ντουρμάζ.

• Διότι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να πει μία ομάδα «μπλοκάρω τον Φορτούνη και καθάρισα». Ο Φορτούνης δεν είναι μόνος του. Και δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες, όπως ο Πάρντο, ο Ιντέγε κ.α.

• Εννοώ ότι όπως παίζει ο Ολυμπιακός, με τον Ντουρμάζ να ξεκινάει από τα πλάγια, αλλά να έρχεται πολύ και στον άξονα, είναι σα να παίζει με δύο πλέϊ μέϊκερ κι όχι με ένα! Και ασφαλώς κι είναι πολύ πιο δύσκολο να πιάσεις, να μπλοκάρεις και τους δύο!

• Και μάλιστα δύο παίκτες που έχουν την ικανότητα και να φτιάξουν γκολ, αλλά και να βάλουν γκολ, πολλές φορές συνεργαζόμενοι αποκλειστικά οι δυό τους!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: