Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Απειλεί τη Ρεάλ με προσφυγή για τα πλαστά διαβατήρια η «Μπάρτσα»!!


Απειλεί τη Ρεάλ με προσφυγή για τα πλαστά διαβατήρια η «Μπάρτσα»

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως εφόσον αποδειχτεί πως εφόσον η υπόθεση με τα πλαστά κοινοτικά διαβατήρια, στα οποία εμπλέκεται η Ρεάλ, είναι πραγματική, θα κινηθεί δικαστικά κατά των υπευθύνων.

Κάθε νόμιμου δικαιώματός της επιφυλάσσεται η Μπαρτσελόνα μετά τις αποκαλύψεις πως ο Μάρκους Σλότερ και ο Άντι Πάνκο αγωνίζονταν την περασμένη περίοδο στην Ισπανία με πλαστά κοινοτικά διαβατήρια.

Οι Καταλανοί με ανακοίνωσή τους αφήνουν να εννοηθεί πως αν αποδειχτεί πως υπάρχει παραβίαση των κανονισμών, θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Ασφαλώς οι «μπλαουγκράνα» αναφέρονται στη Ρεάλ, όπου πέρσι αγωνιζόταν ο Μάρκους Σλότερ και μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο απέναντι στην Μπαρτσελόνα στους τελικούς.

«Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκφράσει την έκπληξη και την ανησυχία της για την υπόθεση των φερόμενων ως πλαστών διαβατηρίων. Είναι ένα θέμα, που αν αποδειχτεί αληθές, θα συνιστά αλλοίωση των αποτελεσμάτων στις εγχώριες διοργανώσεις. Η διοίκηση έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα του συλλόγου να ζητήσει την παρουσία της Μπαρτσελόνα στη δίκη ως έχουσα έννομο συμφέρον. Εφόσον οι κατηγορίες αποδειχτούν βάσιμες, θα πρόκειται για ένα θέμα με σοβαρές αθλητικές συνέπειες. Οι ενέργειες της Μπαρτσελόνα είναι ανεξάρτητες από εκείνες που πρέπει να κάνει η ACB και οι άλλοι σύλλογοι που επλήγησαν από αυτή την υπόθεση», αναφέρει η ανακοίνωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: