Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Μπράουν: «Εντυπωσιακός ο κόσμος της ΑΕΚ, σύντομα θα’ μαι έτοιμος»


Μπράουν: «Εντυπωσιακός ο κόσμος της ΑΕΚ, σύντομα θα’ μαι έτοιμος»

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πρώτη του «γνωριμία» με τον κόσμο της ΑΕΚ και υποσχέθηκε πως σύντομα θα είναι σε θέση να δείξει τον καλό του εαυτό.

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν έκανε θετικό ντεμπούτο με την ΑΕΚ στη δύσκολη νίκη της στα Τρίκαλα και εντυπωσιάστηκε από την παρουσία 500 και πλέον φίλων της ομάδας στο γήπεδο.

«Ήταν δύσκολο ματς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος μας ήταν εντυπωσιακός. Ήταν λες και παίζαμε στην έδρα μας. Οι οπαδοί μας δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και μας βοήθησαν πολύ», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην «Ώρα για Σπορ».

Μάλιστα υποσχέθηκε πως πολύ σύντομα, μετά τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής, θα είναι σε θέση να δείξει τον καλό του εαυτό. «Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Σίγουρα, ακόμα είναι νωρίς για εμένα. Ήμουν μόνο τρεις μέρες με τους νέους μου συμπαίκτες στις προπονήσεις. Χρειάζομαι λίγο χρόνο και σύντομα θα είμαι σε ιδανική κατάσταση», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: