Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

«Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Ελαμπντελαουί»


«Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Ελαμπντελαουί»

Για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί ενδιαφέρεται η Μάντσέστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν Άγγλοι δημοσιογράφοι στο twitter.

Και ξαφνικά προέκυψε ενδεχόμενο αποχώρησης ενός παίκτη του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με «τιτιβίσματα» Άγγλων δημοσιογράφων υπάρχει ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπνταλουί.

Ωστόσο στα ίδια τα σχόλια εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνούς Νορβηγού ακραίου μπακ καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος.

Από τον Ολυμπιακό μέχρι και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση για το ζήτημα. Ούτε επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο οι συζητήσεις αφορούν –αρχικά- για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και τότε αγορά του.

Τα ποσά τα οποία αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail ο Ολυμπιακός ζητά περίπου 3,3 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Τότε ο αγγλικός σύλλογος να πρέπει να καταβάλει στην ελληνική ομάδα άλλα 9,8 εκατομμύρια ευρώ για αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Όπως αναφέρουν στην Βρετανία, το όλο ενδιαφέρον προέκυψε μετά από πρωτοβουλία του μάνατζερ του Ομάρ, να προτείνει τον πελάτη του στους κόκκινους διαβόλους, οι οποίοι αναζητούν δεξί μπακ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: