Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Πάρντιου: «Θα κάνω πρόταση στον Τέρι»


Πάρντιου: «Θα κάνω πρόταση στον Τέρι»

Μεγάλος θαυμαστής του Τζον Τέρι δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου και με σημερινές του δηλώσεις τόνισε ότι εφόσον μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, θα τον προσεγγίσει για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας.

Την πρόθεσή του να πείσει τον Τζον Τέρι να μεταγραφεί στην Κρίσταλ Πάλας αποκάλυψε με σημερινές του δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός των «μπλε» απέρριψε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε άλλη αγγλική ομάδα, ο τεχνικός των «αετών» δεν πτοήθηκε από την τοποθέτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και τόνισε ότι όπως και το παρελθόν, έτσι και τώρα θα καταθέσει πρόταση στον Τζον Τέρι.

«Έχω συναντήσει τον Τζον Τέρι και τον ρώτησα πολλές φορές για να με ακολουθήσει. Πάντα απέρριπτε την πρόταση. Φυσικά θα τον ρωτήσω για ακόμα μία φορά. Είμαι σίγουρος ότι θα τον συναντήσω ξανά και θα του κάνω την ίδια ερώτηση», ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου και πρόσθεσε:

«Έχει νοοτροπία νικητή που ο καθένας θα το ήθελε. Έχω δει τα σχόλιά του για τη φυγή του από την Τσέλσι. Έχει πολλές επιλογές: το MLS, ο Γκάρι Νέβιλ πήγε στην Ισπανία και υπάρχει και η Κίνα. Έχει πλέον χρόνο μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασίσει τη σωστή κατεύθυνση για αυτόν και την οικογένειά του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: