Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ορφανός: «Ο ΠΑΟΚ έχει βολεμένους»


Ορφανός: «Ο ΠΑΟΚ έχει βολεμένους»

Λάθος συνολικά στη λειτουργία του ΠΑΟΚ διακρίνει ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Κώστας Ορφανός, που μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για βολεμένους ανθρώπους μέσα στην ομάδα.

Για άτομα που είναι βολεμένα στον ΠΑΟΚ, λάθος αποφάσεις και συνολικά λανθασμένη λειτουργία στην ΠΑΕ έκανε λόγο ο Κώστας Ορφανός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος άσος δεν δίστασε να καυτηριάσει πρόσωπα και καταστάσεις στο «Δικέφαλο του Βορρά» τονίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να μείνει η ομάδα εκτός play offs.

Αναλυτικά, ο Κώστας Ορφανός μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ: «Το μοντέλο είναι λάθος. Μπορεί από άγνοια, μπορεί και από σκοπιμότητα. Ο μεγαλομέτοχος ίσως να μην έχει αντιληφθεί ότι το μοντέλο αυτό δεν λειτουργεί και να επιμένει σε αυτό προσλαμβάνοντας ανθρώπους με ιστορία στην ομάδα, μόνο και μόνο για να κατευνάσει τα πνεύματα. Το πρόβλημα είναι ότι παίρνοντας λάθος αποφάσεις. Όλος ο κόσμος έχει διαπιστώσει πως αυτό που συμβαίνει είναι λάθος».

-το μέλλον του Τούντορ: «Ο κ. Τούντορ λέει πως η ομάδα θα βελτιωθεί εν όψει των play offs. Είναι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα play offs; Πιθανότατα να μην έχει αντιληφθεί την κατάσταση. Κι εγώ θα ήθελα ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταθλητής και να είναι μπροστά από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική και υπάρχουν σε απόσταση αναπνοής ο Πανιώνιος και ο Αστέρας. Η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε ανασφαλείς ακόμη και για το αυτονόητο».

-τις κινήσεις του Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης κατάφερε να δώσει την ασφάλεια στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ, αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό για όλους. Εδώ και τέσσερα χρόνια παίρνουμε έναν προπονητή και τον αντικαθιστούμε. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ποιος θα είναι ο προπονητής, αλλά είναι γενικότερο και αφορά τον τρόπο διοίκησης της ομάδας. Όλοι όσοι βρίσκονται στην ΠΑΕ είναι ‘βολεμένοι’ και δεν ανησυχούν, ούτε παίρνουν αποφάσεις για να διορθωθούν τα πράγματα».

-τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας: «Η ρήξη μεταξύ Τούντορ και Μπερμπάτοφ είναι δεδομένη και αυτό ζημιώνει την ομάδα. Ακούω για μυϊκούς τραυματισμούς, κάτι που έλεγαν και επί Αναστασιάδη ή Στέφενς. Γράφουν ότι οι παίκτες ξενυχτάνε ή ότι ξενυχτά μαζί τους και ο προπονητής. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Η ομάδα έχει 17 εκατ. ευρώ μπάτζετ σε εποχές που ο κόσμος πεινά. Είναι κρίμα αυτή η μεγάλη ομάδα να ταλανίζεται από τέτοιου είδους προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: