Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Να παίξω με Μέσι και Ρονάλντο»

«Να παίξω με Μέσι και Ρονάλντο»
Δε μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στον Μέσι και στο Ρονάλντο, θεωρεί πως ο Μουρίνιο είναι αδιαμφισβήτητα ο νούμερο ένα και πιστεύει πως ο καλύτερος Γάλλος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει ποτέ είναι ο Ζιντάν. Ποιος τα λέει όλα αυτά; Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος τόνισε επίσης πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μέσι ή Ρονάλντο; Δε μπορώ να διαλέξω ανάμεσά τους, γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες. Πραγματικά όμως θα ήθελα πολύ να παίξω και με τους δύο» ήταν τα λόγια του Γάλλου επιθετικού για να συνεχίσει απονέμοντας τα εύσημα στον «Special One:

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι για μένα το απόλυτο νούμερο ένα. Είχα κάποιους σπουδαίους προπονητές στη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά αυτός, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ο καλύτερος. Πάντα που έλεγε τι θέλει από μένα. Μιλήσαμε αρκετά και με εμπιστεύτηκε».

Ο Μπενζεμά παραδέχτηκε πως εκτός από τον Μουρίνιο, ρόλο «κλειδί» στην απόφασή του να αγωνιστεί στη «βασίλισσα» έπαιξε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και νυν αθλητικός διευθυντής. Ζινεντίν Ζιντάν: «Η βοήθεια του Ζιντάν ήταν πολύ σημαντική για μένα. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στη Γαλλία μίλησε μαζί μου!».

Μπορεί να είναι μόλις 24 χρόνων, αλλά ο ποδοσφαιριστής ήδη σκέφτεται πως μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στους «μερένχες»:

«Γιατί να μην τελειώσω εδώ την καριέρα μου; Ωστόσο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παίξω όσα χρόνια παίζει ο Ραούλ! Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή τα πάντα πάνε εξαιρετικά καλά για μένα. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και όλοι είμαστε πραγματικά περήφανοι για την ομάδα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: