Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Δεν έχει γλιτώσει ακόμα η ΑΕΚ»

«Δεν έχει γλιτώσει ακόμα η ΑΕΚ»
Το καμπανάκι του κινδύνου για την ΑΕΚ χτύπησε ο Ηλίας Μπόβαλης. Ο γενικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε σε αθλητική εφημερίδα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Ένωση ακόμα και σίγουρα δεν την έχει γλιτώσει επειδή η UEFA έχει γίνει πιο ελαστική ενώ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών της ομάδας επισημαίνοντας πως το μόνο σκέφτονται είναι τα play-offs και έχουν βάλει την ΑΕΚ πάνω από τους εαυτούς τους.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Μπόβαλης στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:

«Για την αδειοδότηση εδώ και καιρό χρωστάμε 120.000 ευρώ και κανένας δεν ασχολείται. Δεν ισχύει ότι έχουμε γλιτώσει την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ. Αν η ΟΥΕΦΑ γίνει πιο ελαστική, αυτό αφορά το από εδώ και πέρα. Δεν σημαίνει ότι την έχουμε γλιτώσει.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προς τιμήν τους, ασχολούνται μόνο με τα πλέι οφ και δεν μας έχει ενοχλήσει ένας. Αποδεικνύουν ότι βάζουν πάνω από όλα την ομάδα. Κάτω από τους εαυτούς τους.

Ανησυχώ ιδιαίτερα, γιατί βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από την Γενική Συνέλευση και είναι κάποια πράγματα πολύ σημαντικά για την ΑΕΚ, στα οποία έχουμε αργήσει. Πρώτον είναι τα διαρκείας της νέας σεζόν. Παράδειγμα την ώρα που ο Ολυμπιακός σχεδόν τα κυκλοφορεί, εμείς δεν έχουμε κάνει καν τον σχεδιασμό. Τι θα πρέπει να κάνω εγώ; Να προχωρήσω στα διαρκείας, χαράσσοντας δική μου πολιτική ή να περιμένω την όποια νέα διοίκηση; Δεύτερο και πολύ σημαντικό: Με την προετοιμασία τι θα κάνουμε; Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να έχουν κλείσει. Δεν αναφέρομαι στο ρόστερ, γιατί δείχνει πολύ μακρινό το τι θα γίνει αυτή την στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: