Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...!!

Το τοπίο στα διοικητικά του Άρη αρχίζει να ξεκαθαρίζει αφού μετράμε αντίστροφα για την κατάθεση των προτάσεων στην ΚΜΑ.
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...
Η προθεσμία που έχει δώσει ο φορέας στους ενδιαφερομενους εκπνέει αύριο Τετάρτη (16/05) και το ενδιαφέρον όλων των αρειανών είναι να ακούσουν τα πλάνα που έχουν ετοιμάσει ο Θανάσης Αθανασιάδης και ο Παναγιώτης Στεφανίδης προκειμένου να βγάλουν τον Άρη από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και να τον οδηγήσουν σταδιακά στον δρόμο της εξυγίανσης.
Ο Πρόεδρος του Άρη ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της δικής του πρότασης και ιδίως το κομμάτι της χρηματοδότησης από τον Φερνάντο Πλα και με ποιους όρους θα γίνει αυτή καθώς και του μεσεγγυούχου για τις μετοχές που είναι και η λύση που προκρίνεται.
Από την πλευρά του ο Στεφανίδης, θα στηρίξει την δική του πρόταση στην ενεργοποίηση του κόσμου και το συμμάζεμα των οικονομικών όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί.
Ούτως ή άλλως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα φέτος, η στήριξη του κόσμου μέσα από φθηνά εισιτήρια διαρκείας είναι κάτι που σαν προαπαιτούμενο για να μπορέσει ο Άρης να ορθοποδήσει.
Σήμερα ή το αργότερο αύριο το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ θα ανακοινώσει και επίσημα την ημέρα συνέχισης της διακοπείσας γενικής συνέλευσης με πιθανότερη αυτή της Παρασκευής 18 Μαίου.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: