Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η «συγγνώμη» της Σίτι στον Φέργκιουσον

Για την κίνηση του Κάρλος Τέβες να «πικάρει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το χαμένο πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απολογήθηκε η Σίτι.
Η κίνηση του Κάρλος Τέβες να «πικάρει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το χαμένο πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τη συμπολίτισσα Σίτι να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία απολογείται στον Σκωτσέζο τεχνικό, κάτι το οποίο έκανε και ο Αργεντινός επιθετικός.

Ο 28χρονος άσος δεν ξέχασε τα χρόνια που πέρασε στο «Old Trafforfd» και φρόντισε να …κηδέψει τον πρώην προπονητή του, μέσα από το μήνυμα που αναγράφονταν σε πλακάτ που κρατούσε.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να …κατευνάσει τα πνεύματα, τονίζοντας ότι «η κατασκευή ενός τέτοιου πράγματος είναι από μόνη της καταδικαστέα».

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον αγγλικό Τύπο, ένας οπαδός της Σίτι ήταν αυτός που κατασκεύασε το πλακάτ και το πέταξε στο λεωφορείο, στο οποίο βρίσκονταν οι παίκτες της Σίτι, με τον Τέβες να το πιάνει και να το κουνά συνεχώς. «Ακόμη και το ότι ο Τέβες το δέχτηκε και το κράτησε είναι σφάλμα του. Ο σύλλογός μας θέλει να εκφράσει τη λύπη του για αυτό που έγινε και να απολογηθεί στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των «πολιτών».

Αργότερα, και ο Κάρλος Τέβες φρόντισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως παρασύρθηκε «από τη χαρά και την έκσταση της στιγμής». «Δεν ήθελα να δείξω ότι δεν σέβομαι τον Φέργκιουσον, τον οποίο θαυμάζω τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως προπονητή», συμπλήρωσε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: