Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πέρυσι στην έξοδο, φέτος κυρίαρχοι!!

Πέρυσι στην έξοδο, φέτος κυρίαρχοι
Η χαρά για την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας έχει ανεκτίμητη αξία για τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Πέρυσι, βρίσκονταν ένα βήμα από την έξοδο, επέλεξαν τον δρόμο των… περικοπών και τώρα δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η όρεξη των Αγγελόπουλων άνοιξε για τα καλά και μοναδικός τους σκοπός είναι να μείνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο προσκήνιο για πολλά χρόνια και να κυριαρχούν και εντός των συνόρων.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα κάνουν ταμείο στο τέλος της σεζόν και όταν πραγματοποιηθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας όμως τους δικαίωσε απόλυτα τόσο για την απόφαση που πήραν και παρέμειναν στο τιμόνι του Ολυμπιακού όσο και για τον τρόπο που οδήγησαν στην ομάδα σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Οι ισχυροί άνδρες του μπασκετικού Ολυμπιακού θεωρούν πως η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύουν πως αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο έτσι ώστε να συνεχίσει σε αυτήν την πορεία θα γίνει μόνο με σωστό προγραμματισμό.

Το μεγάλο απωθημένο παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ενδεχόμενη κατάκτηση του θα ανοίξει ακόμα περισσότερο την όρεξη των Αγγελόπουλων για αυτό άλλωστε όλοι παραμένουν προσγειωμένοι αν και η κούπα της Ευρωλίγκας αποτελεί μία πολύ σημαντική επιτυχία.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να δουν κυρίαρχο τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι η ιδανική περίοδος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: