Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Κατέπεσε η εγγυητική της ΠΑΕ Άρης!!

Δεκτό έγινε το αίτημα του Διγενή Λακκώματος για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Άρης, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δέχθηκε το αίτημα των «κίτρινων» για αναβολή της υπόθεσης, όπως για παράδειγμα έκανε στην περίπτωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα χρέη προς τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όπως σημειώθηκε και χθες στο ρεπορτάζ, ο Άρης προσπαθεί να επιτύχει σύντομα την εξώδικη διευθέτηση της οφειλής, καθώς έχει ήδη καταβάλει 150.000 ευρώ στον Διγενή, ενώ οφείλεται το υπόλοιπο των 350.000 ευρώ. Σήμερα η ΠΑΕ Άρης, ζήτησε αναβολή, λόγω της απουσίας του δικηγόρου του για προσωπικές υποθέσεις εκτός Αθηνών, αλλά η επιτροπή δεν έδωσε την αναβολή κι έκανε δεκτό το αίτημα του Διγενή, που υποχρεώνει τώρα την ομάδα των κίτρινων να καλύψει το ποσό της οφειλής ή να επιτύχει άλλη συμφωνία με το Διγενή μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των 15 ημερών.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την απόρριψη του αιτήματος της αναβολής, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα να υπάρξει επίσημη αντίδραση με την έκδοση ανακοίνωσης. Εκτός από τον Άρη, πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή προέκυψε και για τις ΠΑΕ ΟΦΗ, Εθνικός Αστέρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των παρακάτω:

* ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οφειλές στο αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ Διγενής και της Εταιρείας «ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε».

* ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Α. Νατσούρα, Κ.Σταυρακάκη, Α. Κασμερίδη του τρίτου Ι.Λαγκαδιανού και της Εταιρείας «Ρ.ΖΙΝΖΑΛΙΑΝ & ΣΙΑ Ο.Ε».

* ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Μπενίσκου, Δημήτρη Διαμαντή κ Jean FRANCHESCHI

* ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γ. Μπρέγκου και Χ. Καλαφάτη.

* Η συζήτηση της αίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβλήθη για τη συνεδρίαση της 29/05/2012.

* Η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις ομάδες Α' Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ παρατάθηκε μέχρι 12/6/2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: