Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Χτίζει γενιά πρωταθλητών!!

Το ξέρετε ότι σε διάστημα ελάχιστων ημερών ο Άρης αναδείχθηκε πρωταθλητής σε προπαιδικό, παιδικό και Κ-17;
Χτίζει γενιά πρωταθλητών
Τρεις τίτλους σε διάστημα ενός μηνός κατέκτησαν τα τμήματα υποδομής του Άρη αποδεικνυοντας ότι το πλάνο που έχει αρχίσει να υλοποιείται από τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Σεμερτζίδη και τους προπονητές αποδίδει καρπούς.
Ας μην ξεχνούμε άλλωστε ότι τα περισσότερα από τα παιδιά της ομάδας Κ-17 που στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Τρίπολη προέρχονται από τις μικρότερες ομάδες του Άρη.

Την αρχή έκαναν οι προπαίδες που στον τελικό με τον ΠΑΟΚ έδειξαν ιδιαίτερο ψυχικό σθένος και κατόρθωσαν στην διαδικασία των πέναλτι να πανηγυρίσουν την κούπα του πρωταθλητή, επικρατώντας 14-13 (1-1 η κανονική διάρκεια).
Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι Παίδες που στον στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων κατέκτησαν τον τίτλο νικώντας τον Εθνικό Πυλαίας με 4-0.Το τμήμα αυτό με προπονητή τον Δημήτρη Τόττα και 19 παιδιά γεννημένα το 1997 έκαναν μια εκπληκτική πορεία απο τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και τον χθεσινό τελικό, αφού τερμάτισαν αήττητοι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ με 18 νίκες και 2 ισοπαλίες πετυχαίνοντας 101 γκολ και παθητικό μόλις 6.
Την τριπλέτα των τίτλων ολοκλήρωσε η ομάδα Κ-17 που υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου, εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε σταδιακή άνοδο.
Πέρσι έχασε τη συμμετοχή της στο final-4 μόλις για ένα πόντο, φέτος όχι μόνο πήγε άνετα αλλά σήκωσε και την κούπα. Μην ξεχνάμε βέβαια και την περισνή μεγάλη επτυχία της ομάδας Κ-20 που κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο, ανεβάζοντας τους τίτλους στους τέσσερις μόλις σε δυο χρόνια.
Σε εποχή βαθιάς οικονομικής ύφεσης, που οι ομάδες θέλοντας και μη θα στραφούν στις Ακαδημίες τους, ο Άρης έχει να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια νέα φουρνιά γεμάτη ταλέντο και προοπτική, η οποία μάλιστα γαλουχείται μέσα απο τίτλους.
Γιατί μπορεί να αποτελεί κάτι σαν θέσφατο, ότι στις μικρές ηλικίες σημασία δεν έχουν οι νίκες και οι τίτλοι αλλά η σωστή εκμάθηση των βασικών του ποδοσφαίρου, αλλά αν μη τι άλλο οι τίτλοι είναι αυτοί που χτίζουν νοοτροπίες νικητών...
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: