Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σχέδιο "Δραχμής" εμφανίστηκε σε χωράφι!!

Πλήθος ερωτηματικών προκαλεί η πρώτη εμφάνιση του φαινομένου στην Ελλάδα σε επιδοτούμενη καλλιέργεια στη Λάρισα και μάλιστα την συγκεκριμένη κρίσιμη περίοδο και με το συγκεκριμένο σχέδιο!
Σχέδιο "Δραχμής" εμφανίστηκε σε χωράφι!
Σε μείζονα πολιτική κρίση εξελίσσεται το πρώτο «αγρογλυφικό» επί ελληνικού εδάφους που ανακάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα, αμέσως μετά τις εκλογές, ένας αγρότης στη Θεσσαλία και που, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ένα αφηρημένο γεωμετικό σχήμα ως συνήθως, αλλά η εικόνα του κέρματος μιας Δραχμής, γιγαντιαίων διαστάσεων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Α.Κ., διαπίστωσε τα παράξενα κενά στις καλλιέργειές του. Ανήσυχος για τις επιδοτήσεις που θα έχανε και πιστεύοντας ότι είναι έργο της Τρόικας, απευθύνθηκε στο ειδικό κλιμάκιο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που έχει συσταθεί ειδικά για την εξέταση τέτοιων φαινομένων.
Οι εμπειρογνώμονες του κόμματος, αφού έφτιαξαν το ιστορικό των ψεκασμών που έχει δεχθεί το συγκεκριμένο χωράφι από άγνωστες νεοταξικές ουσίες και εξέτασαν τις αεροφωτογραφίες, αποφάνθηκαν ότι «κάποιοι» (ίσως και οικονομολόγοι από άλλους πλανήτες), προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στους Έλληνες.
Αμέσως μόλις δημοσιοποίησαν τα συμπεράσματά τους στην ειδική σελίδα τους στο Facebook, υπήρξε άμεση αντίδραση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για «μεθοδευμένο σχέδιο τρομοκράτησης των ψηφοφόρων, με δήθεν σενάρια επιστροφής στη δραχμή».
Για το θέμα εκδόθηκε, επίσης, επίσημη ανακοίνωση από το Eurogroup όπου τονίζεται για άλλη μια φορά πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, ενώ σύμφωνα με δήλωση υψηλού αξιωματούχου, κανένας εξωγήινος δεν δικαιούται να μιλάει για επιστροφή μιας χώρας μέλους στη δραχμή, υπονομεύοντας έτσι το σχέδιο διάσωσης.
Τέλος, η Χρυσή Αυγή, κατά τη διάρκεια της καθημερινής της γραφικής media-κής απειλής, έδειξε τα σχέδια πτήσης των νέων μυστικών ψεκαστικών αεροπλάνων (σε σχήμα φλιτ) και υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα τα καταρρίψει.
Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: