Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Βαλαής: “Φέραμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη”

Στο “Αθλητικό Μetropolis” και στο “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο μέσος ποδοσφαιριστής του Άρη Παναγιώτης Βαλαής , ο οποίος ήταν και ο χρυσός σκόρερ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ17.

Για την εμπειρία που έζησε: “Ήταν μια τεράστια εμπειρία. Καταφέραμε και σηκώσαμε το τρόπαιο το φέραμε στη Θεσσαλονίκη και κάναμε το κόσμο του Άρη πολύ χαρούμενο. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχουμε και εμείς από πίσω”.
Για το αν υπάρχει ταλέντο σε αυτές τις ηλικίες: “Υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά πολλά μάτια δεν στρέφονται πάνω μας με αποτέλεσμα να μένει ανεκμετάλλευτο”.

Για το τι τους μαθαίνουν οι προπονητές τους : “Πρώτα από όλα μας περνάνε το ομαδικό πνεύμα. Το πως πρέπει να συνεργαζόμαστε αλλά και να σεβόμαστε τους αντιπάλους”.
Για τα στοιχεία που τους χάρισαν τους τίτλους: “Πρώτα από όλα κρίθηκε στη ψυχή και στην πίστη που είχαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Και μετά στην τακτική που ακολουθήσαμε για εγκλωβίσουμε τους αντιπάλους”.
Για το που αφιερώνει τον τίτλο: “Στον Στέφανο Γιώρη που δεν είναι μαζί μας και μας βλέπει από ψηλά , στον προπονητή μου , στην οικογένεια μου με στηρίζει και στους φίλους μου”.

Για τη δουλειά και την οργάνωση που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Άρη: “Γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση. Η ομάδα μετακινείται με λεωφορείο και γενικά δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Άρη. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και εύχομαι κάποια μέρα να παίξουμε και στη μεγάλη ομάδα”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: