Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Δεν μπορώ να παίξω με την ΑΕΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε Έτο Αραούχο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε πως αντιμετωπίζει μια ενόχληση στον μηρό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Από κει και πέρα επισήμανε πως η ΑΕΚ είναι πιο καλή ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε πως αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τον Ατρόμητο θα τερματίσει στην κορυφή των πλέι οφ.

Για το αν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να παίξω κόντρα στην ΑΕΚ. Έχω ενοχλήσεις πίσω στον μηρό. Με εξέτασε ο γιατρός και μου είπε ότι έχω ένα αιμάτωμα. Προτιμήθηκε να μην παίξω με την ΑΕΚ για να είμαι έτοιμος με τον Ατρόμητο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και το μέλλον του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αρκεί να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ είναι πιο καλή ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πιο δύσκολος αντίπαλος. Δεν πρέπει να χάσουμε αύριο. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει να δώσουμε περισσότερα στο ΟΑΚΑ. Με τον Ατρόμητο πιστεύω ότι άμα νικήσουμε θα πάρουμε την πρώτη θέση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: