Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δεν συνεχίζει στην Κέρκυρα ο Καβακάς!

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί στις τελευταίες μέρες τελικά επιβεβαιώθηκε επίσημα σήμερα, καθώς η ΠΑΕ Κέκυρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ομάδας, Τίμο Καβακά.
Δεν συνεχίζει στην Κέρκυρα ο Καβακάς
Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει τους Φαίακες στα τέλη της περιόδου, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, συμβάλλοντας στην παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Πλέον, οι Κερκυραίοι, αφού ευχαρίστησαν τον Καβακά για την προσφορά του στο σύλλογο, στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες λύσεις, κυρίως από την ελληνική αγορά, για το «τιμόνι» της ομάδας, με πρώτο επικρατέστερο να είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Τιμόθεο Καβακά. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, στο διάστημα της παρουσίας του και τη συμβολή του στην επίτευξη της παραμονής στη Super League και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Όπως και στους συνεργάτες του, Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργο Μουντάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: