Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οριακά Γκαρσία και Σαλπιγγίδης, εκτός ο Έτο!!

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα που θα κρίνει εν πολλοίς την τύχη των «ασπρόμαυρων» στη φετινή διαδικασία των πλέι οφ.

Όπως δήλωσε και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Αραούχο Έτο δεν θα αγωνιστεί τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και έτσι θα μείνει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δώσει κανονικά το παρόν στο κλείσιμο της αυλαίας των πλέι οφ στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τα προβλήματα όμως για τον Λάζλο Μπόλονι δεν σταματούν εκεί.. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε σήμερα, αφού αντιμετώπισε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο μετατάρσιο, τραύμα που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή και των δύο ωστόσο θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: