Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αλέγκρι: «Τυχερός που έχω τον Ίμπρα»

Αλέγκρι: «Τυχερός που έχω τον Ίμπρα»
Την πεποίθησή του πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν τον επιθετικό να εγκαταλείπει το Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» τόνισε πως είναι χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα του, όπως και τον Τιάγκο Σίλβα. Ακόμη, ο Ιταλός προπονητής, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποχώρηση του Πίπο Ιντζάγκι.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει δηλώσει ότι αγαπά τη Μίλαν και ευτυχώς για εμάς έχει επίσης πει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχω τον Ίμπρα και τον Τιάγκο Σίλβα και είμαι πολύ τυχερός για αυτό, χωρίς να μειώνω αυτούς που έφυγαν», τόνισε ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε ο Ιντζάγκι στην τελευταία του αναμέτρηση με τους «ροσονέρι».

«Ο Ιντζάγκι για ακόμη μία φορά έδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι και πέρα από αυτό νομίζω πως ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποχωρήσει από τη Μίλαν και ίσως να κλείσει την καριέρα του. Ήταν ένα όμορφο δώρο, ένα ωραίο γκολ. Παρά το γεγονός ότι είχε κάποιους τραυματισμούς, έχει μία ποιότητα που δύσκολα βρίσκεις σε άλλους επιθετικούς σε Ιταλία και Ευρώπη.

Είναι λογικό όταν είσαι παίκτης θέλεις να νιώθεις σημαντικός και να αγωνίζεσαι. Όμως από την άλλη πάντα υπάρχει ένας προπονητής που πρέπει να κάνει επιλογές.

Ευχαρίστησα τον Ιντζάγκι και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στη Μίλαν για όσα μου έδωσαν αυτά τα δύο χρόνια και για τη βοήθεια τους την πρώτη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα
».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: