Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ερωτηματικό η παραμονή Νταλγκλίς!!

Ερωτηματικό η παραμονή Νταλγκλίς
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο της Λίβερπουλ και μετά την συνάντηση του με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου στη Βοστώνη.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός ταξίδεψε στις ΗΠΑ μαζί με τον βοηθό του Στηβ Κλαρκ προκειμένου να παραδώσει την αξιολόγηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και να λάβει τη διαβεβαίωση πως θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες είναι απογοητευμένοι με την όγδοη θέση στην οποία τερμάτισε η Λίβερπουλ η οποία είναι η χειρότερη θέση από την σεζόν 1993-94. Αν και δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη αν επιθυμούν την αντικατάσταση του Νταλγκλίς, κάποιοι υποστηρίζουν πως εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσουν την απόφαση τους. Ο Τζον Χένρι απέφυγε μετά την ήττα από την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου να επαναλάβει την στήριξη του στον 61χρονο προπονητή, όπως είχε συμβεί ένα μήνα νωρίτερα.

Κάποιες φήμες ανέφεραν πως υπήρξε συνάντηση με τον πρώην τεχνικό της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος θα αναλάμβανε κάποιο ρόλο μαζί με τον προπονητή της Γουιγκαν Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο το σενάριο αυτό φαίνεται απίθανο να γίνει πραγματικότητα.

Πέρα από την τραγική σεζόν για τη Λίβερπουλ που «σώθηκε» από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, υπάρχουν και άλλα γεγονότα που δείχνουν πως οι Αμερικανοί χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Νταλγκλις. Η απομάκρυνση του διευθυντή ποδοσφαίρου Νταμιέν Κομολί έγινε χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν ή να συμβουλευτούν τον Σκωτσέζο τεχνικό, ο οποίος φαίνεται πως μένει εκτεθειμένος για τις μεταγραφικές επιλογές που κόστισαν στον σύλλογο 110 εκατομμύρια λίρες.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: