Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Γη και ύδωρ» για Φαν Πέρσι!!

«Γη και ύδωρ» για Φαν Πέρσι
Ότι περνά από το χέρι της και από το …ταμείο της είναι διατεθειμένη να κάνει η Άρσεναλ για να πείσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. «Χρυσάφι» ρίχνουν οι Λονδρέζοι στα πόδια του Ολλανδού άσου, ο οποίος εάν ανανεώσει το συμβόλαιό του θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου!

Όπως αποκαλύπτει αγγλική εφημερίδα, η Άρσεναλ βάζει τις τελευταίες …πινελιές στην πρόταση που ετοιμάζει στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2013, αλλά οι Λονδρέζοι θέλουν να το ανανεώσουν από τώρα, αφού από τον Δεκέμβρη και μετά, ο αρχηγός τους θα μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, χωρίς να αποζημιωθεί η Άρσεναλ.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση του Αρσέν Βενγκέρ με τον Ιβάν Γαζίδης για το ακριβές ποσό το οποίο θα προταθεί στον Φαν Πέρσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα φτάνει στις 130χιλ. λίρες την εβδομάδα, με το συνολικό ετήσιο μισθό του να ξεπερνά τα 7 εκατ. λίρες, μαζί με τα μπόνους! Ταυτόχρονα, στον Ολλανδό άσο θα δοθεί και πριμ υπογραφής, το οποίο θα φτάνει στα 5 εκατ. λίρες, το ίδιο ποσό –δηλαδή- που είχε προταθεί στους Σεσκ Φάμπρεγκας και Τιερί Ανρί.

Από την πλευρά τους, οι ατζέντηδες του Ολλανδού επιθετικού αρνούνται να σχολιάσουν το παραμικρό για τις διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ. «Κρατάμε τις συζητήσεις μας μυστικές, είναι εμπιστευτικά τα όσα λέμε», τόνισε ο Κις Βος.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: