Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το μέλλον του Άρη είναι εδώ!

Ο θρίαμβος της ομάδας Κ17 του Αρη στην Τρίπολη, στέλνει σαφές μήνυμα. Γράφει ο Παναγιώτης Στεφάνου.
Το μέλλον του Άρη είναι εδώ!
Πως το μέλλον αυτού του συλλόγου βρίσκεται στα ίδια του τα χέρια και πως, ειδικά τούτη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα πρέπει να στραφεί στα δικά του παιδιά.
Ο Αρης αποτελεί μια από τις πλέον «εύφορες περιοχές» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάθε χρόνο από τα τμήματα υποδομής της ομάδας ξεπετάγονται ουκ ολίγοι αθλητές οι οποίοι είναι έτοιμοι για καριέρα.
Το περυσινό πρωτάθλημα της Κ20 και το φετινό της Κ17 μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι και ουσιαστικά δείχνουν το δρόμο. Ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να κάνει πράξη το μότο από την «παραγωγή στην κατανάλωση», παίρνοντας στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας αρκετούς από τους πρωταθλητές της Κ20. Διούδης, Τοπούζης, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Αγγελούδης, ακολούθησαν το πρόγραμμα των μεγάλων. Προφανώς ο τότε προπονητής των κιτρίνων κάτι είδε για να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Εστω και εκ των υστέρων δικαιώνεται….
Όπως δικαιώνονται και όλοι όσοι, σε πείσμα των καιρών, αποφάσισαν να επενδύσουν στα φυτώρια, προσδοκώντας το καλύτερο για τον Αρη. Πρώτος απ΄ όλους, ασφαλώς, ο αείμνηστος, Στέφανος Γιώρης. Ο Αντώνης Ζαμπέτας, συνεχίζοντας το έργο του. Και φυσικά οι προπονητές αυτών των τμημάτων που παρ΄ ότι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με την καθημερινότητα της ομάδας, συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους. Ο Τάσος Θέος, ο Νίκος Πασσιαλής και οι συνεργάτες τους, ονειρεύονται έναν Αρη, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του οποίου, θα προέρχονται από τις μικρές ομάδες.
Η επιθυμία τους αυτή, θέλοντας και μη, πλέον, θα γίνει πραγματικότητα από τη νέα περίοδο. Το δρόμο που χάραξε ο Τσιώλης το περασμένο καλοκαίρι θα ακολουθήσει, σχεδόν υποχρεωτικά, ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα από τον Ιούλιο και μετά. Είτε αυτός είναι ο Μασάδο, είτε οποιοσδήποτε άλλος, θα συμπεριλάβει στην αποστολή πάρα πολλά απ΄ αυτά τα παιδιά. Διότι, πολύ απλά, δεν γίνεται αλλιώς. Και ίσως, καλώς, που δεν γίνεται αλλιώς!
Οσοι παρακολούθησαν τηλεοπτικά τον τελικό της Τρίπολης από τη NOVA, καταλαβαίνουν τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς για την φανέλα. Αμφιβάλει κανείς για το κέρδος που μπορεί να έχει ο Αρης, προωθώντας αυτά τα παιδιά στην πρώτη του ομάδα;
Σημειώστε τα ονόματά τους και ποιος ξέρει, ίσως κάπου, κάποτε, τα ξανασυναντήσετε: Παπαδόπουλος Γιώργος, Μάντζαρης Ιωάννης, Τόλα Ενέα, Ανδρεάδης Σταύρος, Γραμπής Ιωάννης, Κυβρακίδης Γιώργος, Μπιμπισίδης Γιώργος, Τσιπούρας Αγγελος, Χατζηνικολάου Χρήστος, Μήτρου Νίκος, Μαρινόπουλος Νίκος, Αντωνιάδης Παντελής, Ρότα Αρσεν, Δαλαής Παναγιώτης, Βαρότσης Γιώργος, Βασιλούδης Στάθης, Καλούδης Λεμονής, Πασχαλίδης Αλέξανδρος, Σουνάς Δημήτρης, Ιγνατιάδης Ηλίας, Ζήσι Νίκο, Παππουτσής Νίκος, Χατζηβλασίου Δημήτρης.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: