Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η...απάντηση του Νασρί!!

Η...απάντηση του Νασρί
Το λιγότερο... «καυστική» μπορεί να χαρακτηριστεί η απάντηση που έδωσε ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί, στους οπαδούς της Άρσεναλ, οι οποίοι τον είχαν κατηγορήσει πως άφησε τους «κανονιέρηδες» για να δει... τα μηδενικά στο λογαριασμό του να αυξάνονται.

«Οι άνθρωποι της Άρσεναλ, όταν ήρθα στη Σίτι, θεώρησαν πως το κάνω για τα λεφτά. Ελπίζω να με βλέπουν που κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα, σε αντίθεση με αυτούς που έχουν να πάρουν κάποιο τρόπαιο εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Γάλλος μέσος και συνέχισε:

«Τώρα ελπίζω οι οπαδοί των “κανονιέρηδων” να συνεχίσουν τις ζωές του και να με ξεχάσουν. Ας “γιορτάζουν” την τρίτη θέση και ας αφήσουν εμένα να συγκεντρωθώ ώστε να κερδίσω και άλλους τίτλους».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των «πολιτών» τόνισε πως δεν ήταν εύκολη η απόφασή του να αγωνιστεί στη Σίτι, ωστόσο θεώρησε πως με την ομάδα αυτή έχει ελπίδες να κατακτήσει το πρωτάθλημα και βγήκε σωστός:

«Πήρα τη δύσκολη απόφαση και ήρθα εδώ, όπου αναγκάστηκα να παλέψω για μία θέση στην ομάδα. Μία ομάδα η οποία δεν συμβιβάζεται ούτε καν με τη δεύτερη θέση και το απέδειξε αυτό περίτρανα αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας. Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα η πιο εύκολη επιλογή θα ήταν να μείνω στην Άρσεναλ, να πληρώνομαι κάθε εβδομάδα και να “περπατάω” με την ομάδα. Υπάρχουν πολλοί αυτή τη στιγμή που κάνουν ακριβώς αυτό».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: