Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ή μένει ή σταματά!!

Ή μένει ή σταματά
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και στην νέα αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράσινης ο Πορτογάλος σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική μετά από έντονες πιέσεις που δέχεται από την οικογένειά του.

Αφορμή για τις πιέσεις αυτές αποτέλεσε το πρόβλημα με την υγεία του που τον κράτησε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο. Τα μέλη της οικογένειάς του ανησύχησαν αρκετά και από τότε του ζητούν να σταματήσει την προπονητική και να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Οι προθέσεις του Φερέιρα όμως δεν είναι ξεκάθαρες για το θέμα. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα σταματήσει την καριέρα του κάτι που αναμένεται να το κάνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Από τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του και τη νέα αγωνιστική σεζόν κάνοντάς του γνωστό κάποια από τα δεδομένα που θα ισχύουν για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Πορτογάλος θέλει να έχει τις δεσμεύσεις των υπευθύνων ότι δεν θα επαναληφθούν τα φαινόμενα της εφετινής σεζόν στη διοίκηση και το σκέφτεται.

Παρά το γεγονός ότι του έχουν μεταφέρει ότι θα υπάρξει μείωση στις αποδοχές του ο Φερέιρα δεν έχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει ένα πρωτάθλημα ακόμη και σε μια πολύ δύσκολη στιγμή καθώς έχει δεθεί με την ομάδα, εάν όμως αποφασίσει να συνεχίσει την προπονητική.

Την Δευτέρα μετά το τέλος των πλέι-οφ θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα για να συζητήσουν. Σε αυτή την συνομιλία θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα της νέας συνεργασίας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: