Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Μία θέση που να μας αξίζει»

«Μία θέση που να μας αξίζει»
Επίτευγμα θεωρεί την συμμετοχή της Ίντερ στο επόμενο Europa League o Αντρέα Στραματσιόνι. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» τόνισε πως με την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα όταν ανέλαβε, είναι σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο που κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση του καμπιονάτο.

«Αν αναλογιστούμε την κατάσταση που επικρατούσε στην Ίντερ όταν ήρθα, το γεγονός πως θα βγούμε στην Ευρώπη και θα συμμετάσχουμε στο Europa League είναι επίτευξη του βασικού στόχου. Τώρα η σεζόν τελείωσε και συγκεντρωνόμαστε στο να δουλέψουμε ώστε η Ίντερ να διεκδικήσει μία θέση που να της αξίζει την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο 36χρονος προπονητής και συνέχισε αναφερόμενος στις προθέσεις του προέδρου των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι:

«Κάποιοι υποθέτουν πως ο Μοράτι δε θέλει να επενδύσει πια πολλά στην ομάδα. Αυτό, από όσο γνωρίζω, δε συμβαίνει. Ανεξαρτήτως από το πώς φαίνονται κάποια πράγματα, ο πρόεδρος έχει σπουδαίες ιδέες προκείμενου να επιστρέψει η ομάδα στο μεγαλείο».

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε και για την τελευταία ήττα της ομάδας, ενώ τόνισε πως ο πήχης θα ανέβει τη χρονιά που έρχεται:

«Η ήττα από τη Λάτσιο μας άφησε μία πικρή γεύση , αλλά υπάρχει η επιθυμία να ξεκινήσουμε από την αρχή, θέτοντας την επόμενη χρονιά μεγαλεπήβολους στόχους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: