Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Δεν χάθηκε τίποτα για τον Πιερικό»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα του ομάδα, τον Πιερικό, αλλά και για το πώς βλέπει τη διοργάνωση των πλέι οφ.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε πως: «Πάντα είμαι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα ο Ηρακλής έχει πολύ μεγάλη ιστορία, αλλά ιστορία έχει και ο Πιερικός».

Για τον Ηρακλή και για τον αν έχει τελειώσει το κεφάλαιο του «Γηραιού» όσον αφορά το μέλλον της καριέρας του: «Νομίζω πως η Γ? Εθνική δεν αρμόζει στον Ηρακλή. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον της νέας του ομάδας του Πιερικού: «Η χρονιά δεν έχει χαθεί για την ομάδα. Αν κάνει τρεις νίκες η ομάδα θα μπούμε στα πλέι οφ. Νομίζω η Καλλονή, ο Πιερικός και ο Πανσερραϊκός θα είναι η μία από τις τρεις που θα μπουν στα πλέι οφ. Έγινε ένα αρνητικό σερί ενώ η ομάδα πήγαινε για τη δεύτερη θέση, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει μιλήσει με τον προκάτοχό του στην ομάδα της Κατερίνης: «Εγώ την ομάδα την είχα φτιάξει και είχα φύγει τον Ιανουάριο. Έχω μιλήσει με τον κ. Χατζάρα, όπως μιλάω με όλους τους προπονητές].

Για το αν συμφωνεί με τον θεσμό των πλέι οφ: «Αυτά τα πλέι οφ όπως γίνονται δεν μου αρέσουν. Οι ομάδες δεν γίνεται να παίζουν κάθε τρεις μέρες, μετά από ένα τόσο επίπονο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό».

Η ΑΕΚ δείχνει μια δυναμική μέσα στην έδρα της. Ο ΠΑΟΚ παίζει πιο σφικτό ποδόσφαιρο, ενώ η ΑΕΚ παίζει πιο ανοικτά. Θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα είναι πιο ξεκούραστη. Είναι πολύ σημαντική η φρεσκάδα.

Κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό είπε: «Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Εμένα μου αρέσει η διάρκεια σε μια ομάδα» και συνέχισε:

Για μένα πάντως η πιο καλή ομάδα είναι ο Ατρόμητος που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχουν ένα προπονητή πολύ νέο και πολύ φιλόδοξο με σταθερή διοίκηση. Δεν είναι ότι δεν έχουν άγχος, αλλά έχουν φιλοδοξίες. Σε αυτές τις ομάδες υπάρχει πίεση δεν πρέπει να τις υποτιμάμαι. Ο κόσμος του Ατρομήτου είναι πολύ απαιτητικός και ο κ. Σπανός έχει βάλει πάρα πολύ χρήμα».


Όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ σημείωσε πως: «Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα κάνει δύο νίκες και θα πάρει την πρώτη θέση. Βέβαια δεν σημαίνει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα αλλά είχε το πλεονέκτημα των 4 βαθμών».

Για το τι του αρέσει και τι όχι από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου αρέσει είναι ότι παίζει κοντρόλ ποδόσφαιρο και έχει παίκτες με προσωπικότητα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν παίζει ανοικτά ενώ έχει του ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει πιο επιθετικά σε σχέση με την εποχή του Σάντος. Ειδικά με τον Ατρόμητο στο περιστέρι δεν τον έχω δει να παίζει πιο αμυντικά. Ο ΠΑΟΚ παρόλα άωτα έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες].

Στον επίλογο απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ λέγοντας πως: «Είναι δύσκολο να κάνει κανείς πρόβλεψη. Η κούραση θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: