Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Ενοχλήθηκα σε Βόλο-Λιβαδειά"!!

"Υπήρχαν κανόνες για το άβατο των αποδυτηρίων οι οποίοι όταν παραβιάστηκαν σηκώθηκα και έφυγα όπως έγινε στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό Βόλου", σχολίασε ο Τσιώλης.
"Ενοχλήθηκα σε Βόλο-Λιβαδειά"
Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στην κάμερα της ΕΤ3 για την προετοιμασία της ομάδας του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα με τα στημένα:
"Ο Αρης έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολύ μεγάλη δυναμική κόσμου κι αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα, αλλά μεγαλώνει και τις υποχρεώσεις μας" τόνισε ο προπονητής του Αρη και συμπλήρωσε: "Το ρόστερ είναι δεδομένο και σ' αυτό θα γίνουν μόνο διορθωτικές κινήσεις. Μ' αυτές τις κινήσεις στοχεύουμε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μέχρι 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά".
Για τη νέα χρονιά και αν είναι πιο εύκολο να υπάρτξει ισονομία: "Η καλή ομάδα είναι ικανή να πετύχει αποτελέσματα ακόμη κι αν οι αντίπαλοι της υποστηρίζονται από τυχόν κυκλώματα. Μπορεί να είναι δυσκολότερη η προσπάθεια της, αλλά δεν είναι καταδικασμένη σε αποτυχία".
Για την υπόθεση των στημένων: "Ο χώρος έχει τους καλούς και τους κακούς παράγοντες. Ο καθένας τώρα που ξεσκεπάστηκαν οι ιστορίες που μαθαίνουμε θα πάρει αυτό που του ανήκει. Προσωπικά σε όποια ομάδα κι αν δούλεψα δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους παράγοντες. Η σχέση μας ήταν άκρως επαγγελματική και υπήρχαν κανόνες για το άβατο των αποδυτηρίων οι οποίοι όταν παραβιάστηκαν σηκώθηκα και έφυγα όπως έγινε στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό Βόλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: