Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Από την χώρα της τουλίπας θέλει να ανθίσει!!

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ…
Από την χώρα της τουλίπας θέλει να ανθίσει
Ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το βασικό και δύσκολο στάδιο στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Από την χώρα της τουλίπας ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να χτίσει μια ομάδα τέτοια που να μπορέσει την χρονιά που μας έρχεται να είναι έτοιμη να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις.
Κάτι τέτοιο έγινε πριν από δύο χρόνια με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Από τη Δευτέρα λοιπόν μετακομίζει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία έτσι ώστε να κτίσει κάτω από σωστές βάσεις την ομάδα που θέλει για τα επόμενα χρόνια. Όλος ο κόσμος αναρωτιέται αν θα γίνουν μεταγραφές, αναρωτιέται αν οι υποψήφιοι επενδυτές τελικά βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ. Τα ερωτήματα αυτά είναι δύσκολα να τα απαντήσει κανείς αν όπως λέει ο λαός «όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».
Μεταγραφές θα γίνουν αυτό είναι δεδομένο και μάλιστα μεταγραφές παικτών που θα προκαλέσουν αίσθηση. Οι υποψήφιοι επενδυτές σύμφωνα με όλα τα διαδραματιζόμενα που γίνονται τις τελευταίες μέρες θα έρθουν στην ΠΑΕ. Ήδη γίνονται προεργασίες και είναι πλέον τυπικό θέμα για να γίνουν κάτοικοι Τούμπας. Η αγάπη προς τον ΠΑΟΚ από τα όσα λέγονται από κύκλους των επενδυτών τους κάνει από τώρα να είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Το «πράσινο φως» δόθηκε και έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα οι υποψήφιοι παίκτες που θα έρθουν στην Τούμπα ανακοινώνονται. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει καθημερινή συνεργασία τόσο με την τεχνική ηγεσία όσο και με τη διοίκηση και περιμένει και αυτός το οικονομικό μπάτζετ πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ΠΑΕ. Φυσικά το θέμα δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα έρθουν αλλά και οι παίκτες που θα πρέπει να εξοφληθούν απ’ αυτά που τους οφείλονται.
Γι’ αυτό λοιπόν παρατηρείται αυτή η στασιμότητα έτσι ώστε η τάξη που ζητάει συνέχεια ο Θοδωρής Ζαγοράκης να είναι αυτή που θα δώσει την ομάδα το κύρος και την αξιοπιστία όπως γίνονταν τα τελευταία χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που απομένουν έχει ξεκινήσει. Μάλιστα ο αριθμός αυτός είναι τετραψήφιος. Και αν δει κανείς ότι μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 13.500 με 14.000 διαρκείας εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας 28 Ιουλίου δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ φέτος ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να είναι μέχρι 21.100.
ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: