Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πολύ γέλιο στο twitter για τον Στρος Καν!!!

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Δικαστή Μάικλ Όρμπας, για την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του τέως ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το Twitter πήρε «φωτιά» από ειρωνικά και χιουμοριστικά σχόλια.
Πολύ γέλιο στο twitter για τον Στρος Καν!
Λίγες μόνο ώρες μετά την επιστροφή στη Γαλλία των δύο δημοσιογράφων που κρατούνταν όμηροι των Ταλιμπάν επί 18 μήνες, οι δύο υποθέσεις έδωσαν λαβή για παραλληλισμό (!) ενώ όπως ήταν αναμενόμενο από τον στόχο των Twitts δεν γλύτωσαν ούτε οι Γάλλοι σοσιαλιστές.
«Τώρα θα μας πούνε πως η Πόρσε ήταν ένα Ρενό Κλιό» έγραψε ο Γάλλος Canar6 στο Twitter σχετικά με το πολυτελές αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Στρος Καν και είχε προκαλέσει σάλο στη Γαλλία, ενώ ο χρήστης Zeinvisible έγραψε σχετικά «Τέλος. Η Πόρσε Παναμέρα ανήκει στην Νασιφάτου Ντιάλο. Ο Στρος Καν είναι ένας άγιος!»
«Η Γαλλία θα πληρώσει λύτρα στην Αμερική για την απελευθέρωση ενός ακόμα Γάλλου ομήρου» έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης weetabix αναφερόμενος στους δύο Γάλλους δημοσιογράφους που απελευθέρωσαν οι Ταλιμπάν.
Aναφερόμενος δε στην υπηρεσία Google+, ο χρήστης Jeremilhau έγραψε πως «Ο Ντομινίκ Στρος Καν πρέπει να έστειλε πρόσκληση για το Google+ στον Σάιρους Βανς τον νεώτερο».
«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δεν μπορεί να το πιστέψει. Τα Μέσα Ενημέρωσης ασχολούνται με τον Στρος Καν και όχι με το γάμο του» αναφέρει ο χρήστης Rap2France, ενώ ο arolove06 υποστηρίζει πως «Το Μεξικό κλείνει τα σύνορά του με τις ΗΠΑ για να μην δεχθεί το κύμα λαθρομετανάστευσης του Ντομινίκ Στρος Καν».
Τα πολιτικά σχόλια δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και ο χρήστης «giudicelli» καυτηριάζει γράφοντας «Απελευθερώθηκαν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι από τους Ταλιμπάν. Καταρρέουν οι κατηγορίες του DSK. Η Μαρτίν Ομπρί υποψήφια των Σοσιαλιστών. Βρείτε το λάθος στην εικόνα!», ενώ και το «aede» στο κορυφαίο ίσως σχόλιο γράφει: «η Μαρτίν Ομπρί έστειλε SMS στον Στρος Καν, γράφοντας του: Αν έρθεις πίσω, ακυρώνω τα πάντα».
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: