Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Να παραμείνουμε μια γροθιά"

Παρουσία της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και πολλών φιλάθλων του Εργοτέλη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο εκδήλωση για την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος, των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας εταιρίας ένδυσης και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
"Να παραμείνουμε μια γροθιά"
Τα νέα πρόσωπα ήταν οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Μπουχαλάκης, Νίκος Κατσικοκέρης, Σόρεν Πϊρσον, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, και Σωκράτης Ευαγγέλου.
Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ο φίλαθλος αναζητά θέαμα και στόχους. Θέλει το γήπεδο να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη επιλογή διασκέδασης. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται όλες οι προσπάθειές μας. Ζητώ από όλη την ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο, από τη διοίκηση, από τα στελέχη και από τους φιλάθλους να παραμείνουμε μια γροθιά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μέσα σε πολύ δύσκολες εποχές, ως διοίκηση κάναμε το χρέος μας ενισχύοντας την ομάδα. Θέλουμε όμως συνοδοιπόρους για να μπορέσει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση».
Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, οι τιμές είναι: Φοιτητικά-στρατιωτικά-μαθητικά 50 ευρώ, Λέσχες Φίλων Εργοτέλη (Daltons, Alternatives) 110 ευρώ, Θύρες 19, 20, 2, 11 170 ευρώ, VIP (θύρα 1) 500 ευρώ, VVIP (δερμάτινα) 600 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: