Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πού πας με Ιωαννίδη αριστερό χαφ;

Το ψάχνει από εδώ το ψάχνει από εκεί ο Φερέιρα, αλλά και να θέλει δεν μπορεί να κάνει σωστό προγραμματισμό χωρίς λεφτά. Για αυτό βλέπει λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.



Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν μπορούσε η φετινή προετοιμασία να αρχίσει με περισσότερα προβλήματα. Από την άποψη ότι δεν έχουν φύγει ακόμα οι παίκτες που πρέπει να φύγουν και, φυσικά, να έρθουν εκείνοι που πρέπει να έρθουν.
Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός, που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δείχνουν να εμπιστεύονται, έχει αρχίσει τις… αλχημείες. Όπως, για παράδειγμα, τη σκέψη που έχει μεταφέρει σε συνεργάτες του, ότι ο Ιωαννίδης μπορεί να φανεί περισσότερο χρήσιμος σαν αριστερό χαφ παρά σαν μπακ.
Στον Έλληνα αμυντικό λείπουν στοιχεία όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, αυτό είναι αλήθεια. Η θέση που έχει μάθει μέσα στο γήπεδο, όμως, είναι αυτή. Πώς ο Φερέιραμπορεί να βλέπει μία αξιόπιστη λύση αριστερά στα χαφ, για το επίπεδο του Παναθηναϊκού, στον συγκεκριμένο παίκτη; Όταν δεν υπάρχουν λεφτά, όμως, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ο πεπειραμένος προπονητής σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στον Ιωαννίδη να δείξει τι μπορεί να κάνει σε αυτή τη θέση, ελπίζοντας ότι κάλο θα του προκύψει. Η ελπίδα, άλλωστε, πεθαίνει πάντα τελευταία…

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: