Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κολομβία και Σάντσες στη… «μάχη»

Τον πρώτο τους αγώνα για το Κόπα Αμέρικα δίνουν απόψε (21.30) Κολομβία και Κόστα Ρίκα, στο ματς που θα κλείσει τον πρώτο γύρο των παιχνιδιών του Α΄ Ομίλου. Μαζί με τους Κολομβιανούς, στη μάχη ρίχνεται και ο μεταγραφικός στόχος των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Σάντσες.

Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει και είναι η Κολομβία. Οι πρωταθλητές του 2001, είναι από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής, καθώς ο Ντάριο Γκόμεζ θα έχει στη διάθεση του παίκτες με πλούσιο ταλέντο και μεγάλη εμπειρία από τον ευρωπαϊκό χώρο. Ποδοσφαιριστές όπως οι Φαλκάο και Γκουαρίν που εντυπωσίασαν φέτος με την Πόρτο φτάνοντας στο τρεμπλ, ο Γέπες της Μίλαν, αλλά και ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν που βρίσκεται ένα βήμα πριν φορέσει τα «ερυθρόλευκα». 

Στην αντίπερα όχθη, η Κόστα Ρίκα είναι θεωρητικά από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και τρεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις θα ήταν …επιτυχία. Ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, έχει συνθέσει ένα κράμα άπειρων και φιλόδοξων παικτών που ο μέσος όρος ηλικίας τους ανέρχεται στα 22 χρόνια! Η Κόστα Ρίκα δεν έδωσε φιλικούς αγώνες, καθώς αγωνιζόταν για το «Gold Cup» όπου και αποκλείστηκε από την Ονδούρα στα προημιτελικά.   
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: