Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Στην εισαγγελέα ο φάκελος ξυλοδαρμού του Σιδηρόπουλου



 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του ξυλοδαρμού του διεθνούς διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου). Οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 19 Ιανουαρίου 2011 στον Αγιο Κοσμά, μετά το πέρας των αγωνιστικών τεστ των διαιτητών της Superleague ολοκληρώθηκαν και ο φάκελος εστάλη από τη ΓΑΔΑ στην εισαγγελία. Ως δράστες φέρονται δυο άτομα και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους από τις εισαγγελικές αρχές.

 

Το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από το υλικό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο ταυτοποιήθηκαν τρια άτομα. Ο συγκεκριμένος φάκελος θα σταλεί τη Δευτέρα στην εισαγγελία. Ο Μπάγεβιτς έπεσε θύμα επίθεσης πέρσι τον Αύγουστο στο φιλικό Καλλιθέας-ΑΕΚ.  

 

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Κύρου Βασάρα που χτυπήθηκε από αγνώστους, έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, στις 30 Οκτωβρίου 2010 μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1, όπου ήταν παρατηρητής του Κάκου. Ο φάκελος κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όμως οι έρευνες έχουν προχωρήσει αρκετά και οι δράστες φέρονται να είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές.   The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: